Regnskapskonsulent (1 årig fagskole på heltid)

Fredrikstad FagAkademi
Gratis
Regnskapskonsulent (1 årig fagskole på heltid)

Om studiet Regnskapskonsulent

Etter å ha fullført det 1-årige studiet Regnskap og økonomi del 1 & 2 får du rett til å benytte tittelen Regnskapskonsulent. Dette studiet er spesielt tilpasset de som ønsker å jobbe med regnskap, budsjettering og lønn. Utdanninger passer perfekt til deg ønsker en allsidig jobb på et kontor eller i et regnskapsbyrå.

Studere regnskap deltid Fredrikstad

Her hadde jeg mine beste skoleår! Jeg gikk 3 semestre regnskap/økonomi, og gikk rett ut i jobb etter endt studie. Skolen har fantastiske lærere, et veldig hyggelig miljø, og studiet er veldig godt tilpasset dagens samfunn. Jeg hadde følelsen av at jeg var godt grunn-skolert og fant meg raskt til rette i ny jobb. I dag har jeg en hverdag full av utfordringer i et internasjonalt konsern – Monica

 

Hovedtema i regnskapsstudie er selvfølgelig å lære seg å føre og forstå et regnskap. Sentrale tema er derfor regnskapsføring, bruk av moderne regnskapsprogramvare, budsjettering i regneark(Excel), føring av lønn, bedriftsøkonomi og mye mer. Vi benytter blant annet programvaren Visma Global og Huldt & Lillevik til regnskap og lønn. Dette er to av de mest brukte programmene i dag, og som benyttes av mange bedrifter. Mange lurer på om de må være veldig gode i matte for å gjennomføre dette studiet. Det du trenger for å gjennomføre studiet er grunnlegende prosentregning og bruk av de vanligste regneartene. Dersom det er lenge siden du hadde matte på skolen vil du også få en repetisjon på dette i undervisningen.

Søk studieplass'

opptakskrav

 

 

Du finner alle detaljer om de ulike fagene under arkfanen “Fag” øverst på siden, hvis du vil lese mer om de.

Fredrikstad FagAkademi har utdannet regnskapskonsulenter i godt over 20 år, og vi har derfor lang erfaring med hva som er viktig å fokusere på i en praktisk regnskaps utdanning. Vi vil at du raskt skal komme i jobb etter studiet. Derfor tilpasser vi ikke bare det faglige innholdet, men også den pedagogiske metoden eller måten vi underviser på. Dette for at  du raskt kan være i gang på din nye arbeidsplass etter studiet.

"FFA

FFA er en varm og    inkluderende skole med særdeles flinke og hyggelige lærere. Det faglige innholdet er selvsagt det viktigste, noe jeg føler så absolutt var veldig bra, men de skal også ha skryt for at de har fokus på inkludering og miljø. Arbeid på tvers av klasser og sosiale happenings skaper et miljø jeg vil påstå en ikke finner andre steder. Oppsummert så hadde jeg en særdeles lærerik og fin studietid på FFA og kan varmt anbefale dette til andre! : Raymond

 

Jobbmuligheter etter studiet

Du finner regnskapskonsulent fra Fredrikstad FagAkademi i alle typer bedrifter, ikke bare på regnskapskontor. Uansett yrke og bransje,  er økonomi, regnskap og lønn i ulik grad en nødvendig del av virksomheten. Mange av våre studenter velger regnskapskontor som sin fremtidige arbeidsplass, men ikke alle. Noen vil kombinere  arbeidsoppgavene sine innenfor regnsregnskap skole deltidkap og økonomi med andre oppgaver i bedriften. Uansett hvilken bransje bedriften driver med så trengs det alltid en økonomi medarbeider. Har du yrkeserfaring fra en annen bransje fra før er det også en fordel for deg.  Nettopp fordi din bransjekunnskap kombinert med økonomiforståelsen er veldig verdifull for bedriften.

Siden Fredrikstad FagAkademi har utdannet regnskapskonsulenter i mange år, er vi godt kjent med bransjen. Mange regnskapskontorer, bedrifter og bemanningsselskaper velger å ta kontakt med oss når de trenger nye medarbeidere.

Yrkesrettet utdanning

Oppgavene er tilnærmet identisk med det du kommer til å gjøre når du kommer ut i jobb.

 

lotta

Har du noen spørsmål om studiet?

Dersom du synes dette studiet er interessant og vil høre mer om det så er vår fagansvarlig klar til å hjelpe deg. Han heter Bjørn Arild Syversen, du kan ta kontakt med han på denne linken.

Vil de lese om de ulike fagene så på arkfanen merket “Fag” øverst på denne siden.

Opptakskrav for både deg med og deg uten studiekompetanse finner du på denne linken. Dersom du vil gå direkte til søknadsskjemaet finner du det her.

Videreutdanning etter studiet

Dersom du har fullført Regnskapskonsulent studiet, kan du søke om opptak, og forsette fagskoleutdanningen din på studiet Regnskapsøkonom

KORT OM STUDIET

  • Studienavn  :   Regnskap og Økonomi del 1 + 2
  • Oppnådd tittel  :   Regnskapskonsulent
  • Varighet  :   1 år heltid
  • Oppstart  :   4. september 2017
  • Nivå  :   Fagskole
  • Språk  :   Norsk
  • Fagskolepoeng  :   60
  • Søkefrist  :   Rullerende opptak
  • Lånekassegodkjent  :   Ja
  • Pris  :   42 850,- pr semester, inkludert eksamensavgift. Opptaksgebyr kr. 2000,- og lærebøker kommer i tillegg
Gjennom mange år har fagskolen Fredrikstad FagAkademi utdannet studenter innen Regnskap og økonomi, Reiseliv og IT/nettverk. Våre studenter kommer fra hele Norge til studentbyen Fredrikstad. Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte studenten. Våre styrker er at vi har personlig oppfølging, små klasser, og et bra fagmiljø. Vi er en fagskole som tilbyr praktisk høyere yrkesrettet utdanning for deg både med og deg uten studiekompetanse. Våre studenter kommer raskt i jobb. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.
Bjørn-Arild er fagansvarlig for studiet regnskap og økonomi. Han har over 20 års erfaring som lærer og kursholder. Bjørn-Arild er utdannet faglærer i regnskap og økonomi med pedagogikk ved Høgskolen i Halden. Han underviser i fagene regnskap, lønn, aktuelle programmer, bedriftsøkonomi, budsjettering mm. Han kjent for å være god til å motivere, engasjere, skape trygghet og et godt miljø, som gir en god læringsplattform for studentene.
Bjørn har 25 års erfaring fra noen av landets største bedrifter. Han har erfaring fra ulike lederstillinge innen både it og salg/markedsføring. Bjørn fungerer både som daglig leder og styreleder i Fredrikstad FagAkademi. Har gjennomført pedagogisk tilleggsutdanning ved Høyskolen i Østfold. Bjørn underviser i fag som etablering & markedsføring, budsjettering, prosjektledelse m.m
Jørn er skolens rektor men også fagansvarlig for lærerteamet som jobber rundt IT studiet vårt. Han har over 20 års erfaring som IT lærer, kursleder, foredragsholder og konsulent innenfor nettverksadministrasjon og IT . Jørn er blandt annet utdannet lærer ved Høgskolen i Halden og underviser i fagene Nettverkadsministrator innenfor Microsoft nettverksteknologi, grunnleggende server/nettverk, Microsoft Exchange og SQL samt Wordpress. Jørn er også faglig ansvarlig for undervisningen innenfor Microsofts kontorstøtteprogrammer for regnskapsstudenter og reiseliv