Regnskapskonsulent (1 årig fagskole-påbygging på deltid)

Fredrikstad FagAkademi
Gratis
Regnskapskonsulent (1 årig fagskole-påbygging på deltid)

Om studiet Regnskapskonsulent deltid

VismaGlobal
Visma Global

Etter å ha fullført begge delene av deltid studiet “Regnskap og økonomi del 1 & 2” får du rett til å benytte tittelen Regnskapskonsulent. (finnes også som heltid, hvor du kan gå rett inn i 2.semester)

 

 

Dette studiet er spesielt tilpasset de som ønsker å jobbe med regnskap, budsjettering og lønn. Utdanninger passer perfekt til deg ønsker en allsidig jobb på et kontor, regnskapsbyrå eller videretutdanning til deg som allerede er i jobb.

Søk studieplass'

opptakskrav

 

 

Hovedtema i regnskapsstudie er selvfølgelig å lære seg å føre og forstå et regnskap. Sentrale tema er derfor regnskapsføring, bruk av moderne regnskapsprogramvare, budsjettering i regneark(Excel), føring av lønn, bedriftsøkonomi og mye mer. Vi benytter blant annet programvaren Visma Global og Huldt & Lillevik til regnskap og lønn. Dette er to av de mest brukte programmene i dag og som benyttes av mange bedrifter.

Du finner alle detaljer om de ulike fagene under arkfanen “Fag” øverst på siden, hvis du vil lese mer om de.

Fredrikstad FagAkademi har utdannet regnskapskonsulenter i godt over 20 år og vi har derfor lang erfaring med hva som er viktig å fokusere på i et praktisk regnskapsstudie. Vi vil at du raskt skal komme i jobb etter studiet. Derfor tilpasser vi ikke bare det faglige innholdet, men også den pedagogiske metoden eller måten vi underviser på, slik at du raskt kan være i gang på din nye arbeidsplass etter studiet.

Jobbmuligheter etter studiet

Du finner regnskapsmedarbeidere, regnskapskonsulenter eller regnskapsøkonomer fra Fredrikstad FagAkademi i alle typer bedrifter, ikke bare på regnskapskontor. Uansett yrke og bransje,  er økonomi, regnskap og lønn i ulik grad en nødvendig del av virksomheten. Mange av våre studenter velger regnskapskontor/byrå som sin fremtidige arbeidsplass, men ikke alle. Noen vil kombinere  arbeidsoppgavene sine innenfor regnsregnskap skole deltidkap/økonomi med andre oppgaver i bedriften. Uansett hvilken bransje bedriften driver med så trengs det alltid en økonomimedarbeider. Har du yrkeserfaring fra en annen bransje fra før er det også en fordel for deg.  Nettopp fordi din bransjekunnskap kombinert med økonomiforståelsen er veldig verdifull for bedriften.

Siden Fredrikstad FagAkademi har utdannet regnskapsstudenter i mange år, er vi godt kjent med bransjen. Mange regnskapskontorer, bedrifter og bemanningsselskaper velger å ta kontakt med oss når de trenger nye medarbeidere.

Yrkesrettet utdanning

lottaEn fagskole er en praktisk skole, der du kan ta høyere yrkesrettet utdanning. Dvs vi har både “vanlig” undervisning, men også mye praktisk arbeide i timene våre. Praktisk arbeide for en regnskapskonsulent student vil si at du blant annet fører regnskap og lønn for en “bedrift”, eller løser utfordringer vha regneark.

Oppgavene er tilnærmet identisk med det du kommer til å gjøre når du kommer ut i jobb.

Har du noen spørsmål om studiet?

Dersom du synes dette studiet er interessant og vil høre mer om det så er vår fagansvarlig klar til å hjelpe deg. Han heter Bjørn Arild Syversen, du kan ta kontakt med han på denne linken.

Vil de lese om de ulike fagene så på arkfanen merket “Fag” øverst på denne siden.

Opptakskrav for både deg med og deg uten studiekompetanse finner du på denne linken. Dersom du vil gå direkte til søknadsskjemaet finner du det her.

Videreutdanning etter studiet

Dersom du har fullført Regnskapskonsulent studiet, kan du søke om opptak, og forsette fagskoleutdanningen din på studiet Regnskapsøkonom

KORT OM STUDIET

  • Studienavn  :   Regnskap og økonomi del 1 og 2
  • Oppnådd tittel  :   Regnskapskonsulent
  • Varighet  :   1 år deltid (2 semestre) torsdager
  • Oppstart  :   7. september 2017
  • Nivå  :   Fagskole
  • Språk  :   Norsk
  • Fagskolepoeng  :   30
  • Søkefrist  :   Rullerende
  • Lånekassegodkjent  :   Ja
  • Pris  :   21.425,- pr semester inkludert eksamensavgift. Opptaksgebyr kr. 2000,- og lærebøker kommer i tillegg
Gjennom mange år har fagskolen Fredrikstad FagAkademi utdannet studenter innen Regnskap og økonomi, Reiseliv og IT/nettverk. Våre studenter kommer fra hele Norge til studentbyen Fredrikstad. Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte studenten. Våre styrker er at vi har personlig oppfølging, små klasser, og et bra fagmiljø. Vi er en fagskole som tilbyr praktisk høyere yrkesrettet utdanning for deg både med og deg uten studiekompetanse. Våre studenter kommer raskt i jobb. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.
Bjørn-Arild er fagansvarlig for studiet regnskap og økonomi. Han har over 20 års erfaring som lærer og kursholder. Bjørn-Arild er utdannet faglærer i regnskap og økonomi med pedagogikk ved Høgskolen i Halden. Han underviser i fagene regnskap, lønn, aktuelle programmer, bedriftsøkonomi, budsjettering mm. Han kjent for å være god til å motivere, engasjere, skape trygghet og et godt miljø, som gir en god læringsplattform for studentene.
Bjørn har 25 års erfaring fra noen av landets største bedrifter. Han har erfaring fra ulike lederstillinge innen både it og salg/markedsføring. Bjørn fungerer både som daglig leder og styreleder i Fredrikstad FagAkademi. Har gjennomført pedagogisk tilleggsutdanning ved Høyskolen i Østfold. Bjørn underviser i fag som etablering & markedsføring, budsjettering, prosjektledelse m.m
Jørn er skolens rektor men også fagansvarlig for lærerteamet som jobber rundt IT studiet vårt. Han har over 20 års erfaring som IT lærer, kursleder, foredragsholder og konsulent innenfor nettverksadministrasjon og IT . Jørn er blandt annet utdannet lærer ved Høgskolen i Halden og underviser i fagene Nettverkadsministrator innenfor Microsoft nettverksteknologi, grunnleggende server/nettverk, Microsoft Exchange og SQL samt Wordpress. Jørn er også faglig ansvarlig for undervisningen innenfor Microsofts kontorstøtteprogrammer for regnskapsstudenter og reiseliv