Regnskapsøkonom (1 årig fagskole-påbygging på deltid)

Fredrikstad FagAkademi
Gratis
Regnskapsøkonom (1 årig fagskole-påbygging på deltid)

Om studiet Regnskapsøkonom deltid

Dette semesteret er en påbygging til vårt 1-årige fagskole studie Regnskap og økonomi del 1 og 2.  Du må derfor først fullføre dette studiet eller tilsvarende utdanning for å søke. Etter å ha fullført samtlige 3 deler får du rett til å benytte tittelen Regnskapsøkonom. (finnes også som 1/2 år heltid)

Dette vil gjøre deg klar til å registrere, analysere og avslutte et regnskap.

Søk studieplass'

opptakskrav

studere regnskap deltid

 

 

I dette  semesteret vil du gå enda dypere inn i fagområdene årsregnskap med utsatt skatt, regnskapsanalyse og bedriftsøkonomisk analyse for produksjonsbedrifter. I tillegg er det en semesteroppgave der du skal utforme en problemstilling og gjøre en oppgave for en ekstern bedrift.

Jobbmuligheter etter studiet

Du finner regnskapsøkonom fra Fredrikstad FagAkademi i alle typer bedrifter, ikke bare på regnskapskontor. Uansett yrke og bransje,  er økonomi, regnskap og lønn i ulik grad en nødvendig del av virksomheten. Mange av våre studenter velger regnskapskontor som sin fremtidige arbeidsplass, men ikke alle. Noen vil kombinere  arbeidsoppgavene sine innenfor regnsregnskap skole deltidkap/økonomi med andre oppgaver i bedriften. Uansett hvilken bransje bedriften driver med så trengs det alltid en økonomi medarbeider. Har du yrkeserfaring fra en annen bransje fra før er det også en fordel for deg.  Nettopp fordi din bransjekunnskap kombinert med økonomiforståelsen er veldig verdifull for bedriften.

Siden Fredrikstad FagAkademi har utdannet regnskapsøkonomer i mange år, er vi godt kjent med bransjen. Mange regnskapskontorer, bedrifter og bemanningsselskaper velger å ta kontakt med oss når de trenger nye medarbeidere.

Yrkesrettet utdanning

lottaEn fagskole er en praktisk skole, der du kan ta høyere yrkesrettet utdanning. Dvs vi har både “vanlig” undervisning, men også mye praktisk arbeide i timene våre. Praktisk arbeide for en regnskapsøkonom student vil si at du blant annet fører og avslutter regnskap og lønn for en “bedrift”  eller løser utfordringer vha regneark.

Oppgavene er tilnærmet identisk med det du kommer til å gjøre når du kommer ut i jobb.

Har du noen spørsmål om studiet?

Dersom du synes dette studiet er interessant og vil høre mer om det så er vår fagansvarlig klar til å hjelpe deg. Han heter Bjørn Arild Syversen, du kan ta kontakt med han på denne linken.

Vil de lese om de ulike fagene så på arkfanen merket “Fag” øverst på denne siden.

Opptakskrav for både deg med og deg uten studiekompetanse finner du  på denne linken. Dersom du vil gå direkte til søknadsskjemaet finner du det her.

Fullført og bestått Regnskap og økonomi del 3  gir deg et offentlig godkjent vitnemål med tittelen «Regnskapsøkonom»

KORT OM STUDIET

  • Studienavn  :   Regnskap og økonomi del 1, 2 og 3
  • Oppnådd tittel  :   Regnskapsøkonom
  • Varighet  :   1 år deltid (2 semestre)
  • Oppstart  :   7.september 2017
  • Nivå  :   Fagskole
  • Språk  :   Norsk
  • Fagskolepoeng  :   30
  • Søkefrist  :   Rullerende
  • Lånekassegodkjent  :   Ja
  • Pris  :   21 425,- pr. semester inkludert eksamensavgift. Opptaksgebyr kr. 2000,- og lærebøker kommer i tillegg
Gjennom mange år har fagskolen Fredrikstad FagAkademi utdannet studenter innen Regnskap og økonomi, Reiseliv og IT/nettverk. Våre studenter kommer fra hele Norge til studentbyen Fredrikstad. Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte studenten. Våre styrker er at vi har personlig oppfølging, små klasser, og et bra fagmiljø. Vi er en fagskole som tilbyr praktisk høyere yrkesrettet utdanning for deg både med og deg uten studiekompetanse. Våre studenter kommer raskt i jobb. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.
Bjørn-Arild er fagansvarlig for studiet regnskap og økonomi. Han har over 20 års erfaring som lærer og kursholder. Bjørn-Arild er utdannet faglærer i regnskap og økonomi med pedagogikk ved Høgskolen i Halden. Han underviser i fagene regnskap, lønn, aktuelle programmer, bedriftsøkonomi, budsjettering mm. Han kjent for å være god til å motivere, engasjere, skape trygghet og et godt miljø, som gir en god læringsplattform for studentene.
Bjørn har 25 års erfaring fra noen av landets største bedrifter. Han har erfaring fra ulike lederstillinge innen både it og salg/markedsføring. Bjørn fungerer både som daglig leder og styreleder i Fredrikstad FagAkademi. Har gjennomført pedagogisk tilleggsutdanning ved Høyskolen i Østfold. Bjørn underviser i fag som etablering & markedsføring, budsjettering, prosjektledelse m.m
Jørn er skolens rektor men også fagansvarlig for lærerteamet som jobber rundt IT studiet vårt. Han har over 20 års erfaring som IT lærer, kursleder, foredragsholder og konsulent innenfor nettverksadministrasjon og IT . Jørn er blandt annet utdannet lærer ved Høgskolen i Halden og underviser i fagene Nettverkadsministrator innenfor Microsoft nettverksteknologi, grunnleggende server/nettverk, Microsoft Exchange og SQL samt Wordpress. Jørn er også faglig ansvarlig for undervisningen innenfor Microsofts kontorstøtteprogrammer for regnskapsstudenter og reiseliv