Utdanning innen reiseliv – jobbe på hotell ?

Fredrikstad FagAkademi
Gratis
Utdanning innen reiseliv – jobbe på hotell ?

Studie innen reiseliv – hotell

Studienavn: Reiselivskoordinator med hotellfag
Varighet:    1/2 år heltid  (1 semester)
Studiestart: September 2018
Pris:        46 850,- pr semester 

Dette 1/2 året på heltid er en påbygging til studiet i reiseliv (1 år heltid). Her er det fokus på hotellfag. Du må derfor først fullføre utdanning innen reiseliv (1 år heltid)  eller tilsvarende for å søke. Etter å ha fullført denne påbyggingen får du rett til å benytte tittelen Reiselivskoordinator med hotellfag.

Med fokus på hotell, inneholder dette 1/2 året blant annet praktisk opplæring med utgangspunkt i resepsjon, husøkonom og kurs/konferanse.  Du lærer også Yield Management (en løpende vurdering av produkter og priser ut fra systematisk bruk av data).

Studiet inneholder en praksisperiode på hotell.

Søk studieplass'

opptakskrav

 

 

Ann hotellfag

 


Fredrikstad FagAkademi er en offentlig godkjent fagskole. Våre godkjenninger kan du se her.

Våre studenter er medlem av “Organisasjon for norske fagskolestudenter” ONF

Her kan du lese om hva en fagskole er

Øvrige samarbeidspartnere er:

www.studentum.no – Nettportal over studier i Norgen 
www.utdanning.no – oversikt over alle utdanninger i Norge
www.azets.no – rekrutteringsbyrå

Quality Hotel Florø hotellfag

 

 

 

KORT OM STUDIET

 • Studienavn  :   Reiselivskoordinator med hotellfag
 • Oppnådd tittel  :   Reiselivskoordinator med fordypning i hotell
 • Varighet  :   1/2 år heltid (1 semester)
 • Oppstart  :   3. september 2018
 • Nivå  :   Fagskole
 • Språk  :   Norsk
 • Fagskolepoeng  :   30
 • Søkefrist  :   Løpende opptak frem til studiestart
 • Lånekassegodkjent  :   Ja
 • Pris  :   46 850,- inkl. eksamensavgift. Lærebøker kommer i tillegg
Gjennom mange år har fagskolen Fredrikstad FagAkademi utdannet studenter innen Regnskap og økonomi, Reiseliv og IT/nettverk. Våre studenter kommer fra hele Norge til studentbyen Fredrikstad. Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte studenten. Våre styrker er at vi har personlig oppfølging, små klasser, og et bra fagmiljø. Vi er en fagskole som tilbyr praktisk høyere yrkesrettet utdanning for deg både med og deg uten studiekompetanse. Våre studenter kommer raskt i jobb. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.
Maricor er fagansvarlig for vårt reiselivsstudie. Hun har reiseliv godt inngrodd i ryggraden og er lidenskapelig opptatt av denne bransjen. Mange års erfaring i reiseliv har gitt henne solid bransjekunnskap. Google sertifisert i 2014, hun er opptatt av teknologi og digitale medier og dens bruk i reiseliv. Maricor sitter i styret i PATA (verdens største reiselivsorganisasjon). Hun sitter også som eneste reiselivslærer i Norge i Transportklagenemnda som nemndsmedlem. I fritiden liker hun å reise, lese bok, dykke og gå på kino. Favoritt reisemål er New York. For reisetips og inspirasjon, følg henne på Instagram og Snapchat: @reisekonsulent.
Bjørn-Arild er fagansvarlig for studiet regnskap og økonomi. Han har over 20 års erfaring som lærer og kursholder. Bjørn-Arild er utdannet faglærer i regnskap og økonomi med pedagogikk ved Høgskolen i Halden. Han underviser i fagene regnskap, lønn, aktuelle programmer, bedriftsøkonomi, budsjettering mm. Han kjent for å være god til å motivere, engasjere, skape trygghet og et godt miljø, som gir en god læringsplattform for studentene.
Bjørn har 25 års erfaring fra noen av landets største bedrifter. Han har erfaring fra ulike lederstillinge innen både it og salg/markedsføring. Bjørn fungerer både som daglig leder og styreleder i Fredrikstad FagAkademi. Har gjennomført pedagogisk tilleggsutdanning ved Høyskolen i Østfold. Bjørn underviser i fag som etablering & markedsføring, budsjettering, prosjektledelse m.m
Jørn er skolens rektor men også fagansvarlig for lærerteamet som jobber rundt IT studiet vårt. Han har over 20 års erfaring som IT lærer, kursleder, foredragsholder og konsulent innenfor nettverksadministrasjon og IT . Jørn er blandt annet utdannet lærer ved Høgskolen i Halden og underviser i fagene Nettverkadsministrator innenfor Microsoft nettverksteknologi, grunnleggende server/nettverk, Microsoft Exchange og SQL samt Wordpress. Jørn er også faglig ansvarlig for undervisningen innenfor Microsofts kontorstøtteprogrammer for regnskapsstudenter og reiseliv