Reiselivskoordinator med hotellfag (1/2 år fagskole påbyggning på heltid)

Fredrikstad FagAkademi
Gratis
Reiselivskoordinator med hotellfag (1/2 år fagskole påbyggning på heltid)

Dette semesteret er en påbyggning innen hotellfag til vårt 1-årige fagskolestudie Reiselivskoordinator. Du må derfor først fullføre dette studiet eller tilsvarende for å søke. Etter å ha fullført denne påbyggingen får du rett til å benytte tittelen Reiselivskoordinator med hotellfag.

Dette semesteret har et særlig fokus på hotellfag. Dette inkluderer blant annet praktisk opplæring med basis i arbeids posisjonene resepsjon, husøkonom og kurs/konferanse. Videre verdibasert ledelse ut fra etablert kunnskap innen service og kundebehandling drøftes hvordan en best kan lede team og grupper. Målet er en helhetlig forståelse for samhandling, ledelse, service og kommunikasjon, og viktige stikkord er lojalitet, etikk, høflighet, respekt, omtanke og pro-aktiv tenkning.

Søk studieplass'

opptakskrav

 

Du lærer også Yield Management, en løpende vurdering av produkter og priser ut fra systematisk bruk av historiske data, statiskisk materiale og markedsanalyser, prisstrukturer samt ”forecasts” og markedsplanlegging. Det hele knyttes sammen gjennom relevant Ann hotellfaghotellfaglig oppgavearbeid med en særlig vekt på resepsjonsfaget. Videre legges det vekt på å kunne lese et driftsbudsjett samt se sammenhengene mellom budsjett, daglig drift og resultatet slik dette kan leses av regnskapet.

Studiet inneholder en praksisperiode på hotell.

Dette studiet forutsetter at du har gjennomført Reiselivskoordinator studiet eller tilsvarende.

Fullført og bestått studie gir deg et offentlig godkjent vitnemål med tittelen «Reiselivskoordinator med hotellfag»

 

Quality Hotel Florø hotellfag

 

 

 

KORT OM STUDIET

  • Studienavn  :   Reiselivskoordinator med hotellfag
  • Oppnådd tittel  :   Reiselivskoordinator med fordypning i hotell
  • Varighet  :   1/2 år heltid (1 semester)
  • Oppstart  :   28. august 2017
  • Nivå  :   Fagskole
  • Språk  :   Norsk
  • Fagskolepoeng  :   30
  • Søkefrist  :   rullerende
  • Lånekassegodkjent  :   Ja
  • Pris  :   45 850,- inkl. studieturer og eksamensavgift. Lærebøker kommer i tillegg
Gjennom mange år har fagskolen Fredrikstad FagAkademi utdannet studenter innen Regnskap og økonomi, Reiseliv og IT/nettverk. Våre studenter kommer fra hele Norge til studentbyen Fredrikstad. Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte studenten. Våre styrker er at vi har personlig oppfølging, små klasser, og et bra fagmiljø. Vi er en fagskole som tilbyr praktisk høyere yrkesrettet utdanning for deg både med og deg uten studiekompetanse. Våre studenter kommer raskt i jobb. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg.
Maricor er fagansvarlig for vårt reiselivsstudie. Hun har reiseliv godt inngrodd i ryggraden og er lidenskapelig opptatt av denne bransjen. Mange års erfaring i reiseliv har gitt henne solid bransjekunnskap. Google sertifisert i 2014, hun er opptatt av teknologi og digitale medier og dens bruk i reiseliv. Maricor sitter i styret i PATA (verdens største reiselivsorganisasjon). Hun sitter også som eneste reiselivslærer i Norge i Transportklagenemnda som nemndsmedlem. I fritiden liker hun å reise, lese bok, dykke og gå på kino. Favoritt reisemål er New York. For reisetips og inspirasjon, følg henne på Instagram og Snapchat: @reisekonsulent.
Bjørn-Arild er fagansvarlig for studiet regnskap og økonomi. Han har over 20 års erfaring som lærer og kursholder. Bjørn-Arild er utdannet faglærer i regnskap og økonomi med pedagogikk ved Høgskolen i Halden. Han underviser i fagene regnskap, lønn, aktuelle programmer, bedriftsøkonomi, budsjettering mm. Han kjent for å være god til å motivere, engasjere, skape trygghet og et godt miljø, som gir en god læringsplattform for studentene.
Bjørn har 25 års erfaring fra noen av landets største bedrifter. Han har erfaring fra ulike lederstillinge innen både it og salg/markedsføring. Bjørn fungerer både som daglig leder og styreleder i Fredrikstad FagAkademi. Har gjennomført pedagogisk tilleggsutdanning ved Høyskolen i Østfold. Bjørn underviser i fag som etablering & markedsføring, budsjettering, prosjektledelse m.m
Jørn er skolens rektor men også fagansvarlig for lærerteamet som jobber rundt IT studiet vårt. Han har over 20 års erfaring som IT lærer, kursleder, foredragsholder og konsulent innenfor nettverksadministrasjon og IT . Jørn er blandt annet utdannet lærer ved Høgskolen i Halden og underviser i fagene Nettverkadsministrator innenfor Microsoft nettverksteknologi, grunnleggende server/nettverk, Microsoft Exchange og SQL samt Wordpress. Jørn er også faglig ansvarlig for undervisningen innenfor Microsofts kontorstøtteprogrammer for regnskapsstudenter og reiseliv