En solid og anerkjent skole med lang fartstid

Fredrikstad FagAkademi har i over 25 år drevet med utdanning og har lang erfaring med å levere praktiske studier. Gjennom mange år har vi utdannet mennesker i Norge innen Regnskap og Økonomi, Reiseliv, og IT/nettverk. De senere årene har vi hatt en økning i studenter fra hele landet, som ønsker å studere i studentbyen Fredrikstad.

Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte student. 

Vi har som mål å være best på personlig oppfølging, og er opptatt av at du skal trives som student. All undervisning er derfor i klasserom, så du ikke skal forsvinne i et stort auditorium. Her får studentene mulighet til å bli kjent med både lærerne og medstudentene, og det blir et godt og trygt miljø. Dette viser seg i vår lave stryk- og frafallsprosent. 

Vår visjon er  "Et sted hvor trygghet og kunnskap gir grobunn for nye drømmer !" 

Alle studiene ved Fredrikstad FagAkademi er offentlig godkjent av NOKUT som Høyere yrkesfaglig utdanning. De har ansvaret for å kvalitetssikre og godkjenne all høyere utdanning i Norge. Dette gir deg trygghet for at du får god kvalitet ved å velge oss. Du vil, etter endt studie, få et offentlig godkjent fagskole vitnemål med studiepoeng som bevis på at du har gjennomført og bestått utdanningen. Alle våre studier er også godkjent av Lånekassen for både stipend og lån.

VIKfoto-Fredrikstad-FagAkademi-32206.jpg

Norges mest attraktive beliggenhet

Med en fantastisk beliggenhet i Fredrikstad sentrum. med kun kort vei til butikker, utesteder m. m kan det ikke bli bedre. I hjerte av Norges mest attraktive by på sit beste. 

Vi ligger i et område som kalles Værste, i et aktivt studentområde med flere tusen studenter. Blandt annet ligger flere avdelinger av Høgskolen i Østfold, Wang toppidrett og Fagskolen i Østfold her. Dette gir studentene et unikt studentmiljø, med studentkro, stuenthybler, kantine, bokhandel treningssenter, sportsbutikk, matbutikk m.m

Hva er en fagskole ?

Et utdanning ved fagskole er en praktisk utdanning, tilpasset arbeidslivets krav til kompetanse. Med mere fokus på det praktiske, og det å utføre faget, blir studentene fra fagskoler raskt operative når de kommer i jobb.

Selvfølgelig har vi også teori, men vi vektlegger anvendelse av teori i en praktisk sammenheng høyt. Vår erfaring er at våre studenter kommer raskt i relevant jobb etter endt utdanning. En fagskole er en Høyere yrkesfaglig utdanning og du får fagskolevitnemål med studiepoeng når du har fullført og bestått.

Her kan du lese mere om hva en fagskole er

Her kan du se vårt kvalitetssystem og vårt studiereglement