Derfor valgte Elisabeth oss

Derfor valgte Elisabeth oss

Jeg valgte å starte på FFA for få utdanning i praktisk regnskap. Fagskolens metode med å jobbe praktisk med programvaren underveis i studiet, passet veldig godt med min måte å lære på.

Linn fikk drømmejobben

Linn fikk drømmejobben

Jeg er glad jeg valgte å ta det året på Fredrikstad FagAkademi, siden det gav meg drømmejobben. I dag jobber jeg med å føre regnskap for Accountor Fredrikstad. Året på skolen var fantastisk, med fantastiske og støttende lærere og medelever. Jeg drar veldig godt nytte av den praktiske opplæringen jeg fikk i studiet, nå som jeg har gått ut i arbeidslivet. Takk FFA!

Heidi gikk rett i jobb

Heidi gikk rett i jobb

Jeg jobber i dag som kontor/regnskapsmedarbeider på Mekonomen verksted. Min jobb består av bla. bilags føring, avstemming, kundebehandling og annet forefallende kontorarbeid. En praktisk utdanning fra FFA hjalp meg å komme raskt i gang med den nye jobben.

Jeanette gikk rett ut i jobb

Jeanette gikk rett ut i jobb

Jeg fikk drømmejobben og er i dag ansatt som Regnskap og administrasjonsmedarbeider for AS Batteriretur. Fantastisk skole med utrolig flinke lærere som bryr seg om studentene. De inkluderer alle og skaper et godt miljø på skolen.

Defor valgte Anja oss

Defor valgte Anja oss

Jeg valgte å gå reiseliv fordi FFAs måte å lære på passer perfekt for meg og jeg hadde ikke generell studiekompetanse. Det å lære yrket på en praktisk måte passer fint for meg og på skolen har vi gode og praktiske måter å lære stoffet på.

May Elena gikk rett ut i jobb

May Elena gikk rett ut i jobb

Jeg er veldig fornøyd med valget mitt om å starte på FFA, det var et utrolig flott og lærerikt år. Vi hadde mye praktisk arbeid, og det vi lærer er veldig relevant for arbeidslivet. Nettopp dette har jeg hatt stor nytte av i min jobb hos Ving.

Jurgen gikk rett ut i jobb

Jurgen gikk rett ut i jobb

Etter utdanningen hos FFA gikk jeg rett i jobb som IT-konsulent det første året. Senere ble jeg teamleder for Atea/HCL/DNB via Academic work. En praktisk utdanning hjalp meg å komme raskt i gang i den nye jobben.

Derfor valgte Erik oss

Derfor valgte Erik oss

Jeg valgte FFA fordi jeg ville ha en praktisk utdanning hvor jeg kan dra nytte av min interesse for faget under utdanningen. Studiehverdagen hos FFA er svært givende. Jeg føler for første gang at studentene er skolens høyeste prioritet.