Vår visjon:

Gjennom kunnskap og trygghet skape grobunn for nye drømmer !

“Kunnskap for en bedre framtid.”


Hvem er vi ?

Fredrikstad FagAkademi er en av Norges største private fagskoler og vi er en av flere fagskoler i Østfold. Gjennom mange år har vi utdannet mennesker i Norge innen Regnskap & Økonomi, Reiseliv, og IT/nettverk. De senere årene har vi hatt en økning i studenter fra hele landet, som ønsker å studere i studentbyen Fredrikstad i Østfold fylke.

Selv om vi er en av de største innen vårt felt, er vi likevel ikke større enn at vi «ser» den enkelte student.

Fredrikstad FagAkademi har som mål å være best på personlig oppfølging, og er opptatt av at du skal trives som student. Vi har derfor all undervisningen i klasserom, så du ikke skal forsvinne i et stort auditorium. Her får studentene mulighet til å bli kjent med både lærerne og medstudentene, og det blir et godt og trygt miljø. Dette viser seg i vår lave stryk- og frafallsprosent.


Fredrikstad FagAkademi er offentlig godkjent. Se NOKUT.no for mer informasjon


For mer informasjon om hva en FAGSKOLE er kan du se her

Vi fikk jobb ! – sier studentene som går ut fra Fredrikstad FagAkademi !


I en undersøkelse av tidligere studenter svarte over 90% at de gjerne ville anbefale studier ved Fredrikstad FagAkademi til andre. Studiene var relevante og de fikk raskt jobb !

Ann-drøm


Fredrikstad FagAkademi
Stadion 7
1671 Kråkerøy

org.nr: 991 525 831
Konto nr: 8109 05 45140

Styrets leder: Bjørn Drange
Rektor: Jørn Jensen


Her finner du: Kvalitetshåndbok og Studiereglement

Fagansvarlige

Bjørn Drange

Bjørn Drange

Daglig leder og administrasjon
Jørn Jensen

Jørn Jensen

Rektor og fagansvarlig IT/Nettverk
Bjørn Arild Syversen

Bjørn Arild Syversen

Regnskap og Økonomi

Bo på hybel?

Fredrikstad FagAkademi er en fagskole i Østfold. Vi ligger i et område som kalles Værste på Kråkerøy, i gangavstand til sentrum av Fredrikstad. Vi ligger i et aktivt student-område, med flere tusen studenter. Blant annet ligger flere avdelingene til Høgskolen i Østfold her, sammen med Wang toppidrett og fagskolen i Østfold. Dersom du ønsker å bo på hybel i området, er det mange som leier ut. Vi anbefaler deg å sjekke www.finn.no eller andre nettsider, for muligheter i nærheten av området der skolen ligger.